Novosti

Nabavljene nove kosilice
15. ožujka 2023. Komentari - 0
U cilju modernizacije svog strojnog parka i poboljšanja kvalitete održavanja javnih zelenih površina Grada Ivanca, IVKOM d.d. nabavio je novi rider  marke Husqvarna  i kosilicu s okretom u mjestu marke Encore, koji će zamijeniti dotrajale i tehnički zastarjele kosilice  nabavljene prije desetak godina.
ZIMSKA SLUŽBA U DANONOĆNOM POGONU
24. siječnja 2023. Komentari - 0
ZIMSKA SLUŽBA U DANONOĆNOM POGONU Apel građanima: Ne ostavljajte vozila uz prometnice, ne odbacujte snijeg iz dvorišta na nogostupe!
U Donjem Ladanju u Općini Maruševec 13.12.2022. je službeno otvoreno reciklažno dvorište.
20. prosinca 2022. Komentari - 0
Reciklažnim dvorištem upravlja komunalno društvo IVKOM d.d., a bez naknade ga mogu koristiti  kućanstva – korisnici javne usluge sakupljanja komunalnog otpada  s područja Općine Maruševec.
INFORMACIJA KORISNICIMA O PREDAJI SELEKTIRANOG I GLOMAZNOG OTPADA U IVKOM-U
4. studenog 2022. Komentari - 0
Korisnici domaćinstva ovdje dovoze selektirani otpad koji im se doma skupi mjesečno, a ne žele čekati termin redovnog odvoza. Takav otpad se preuzima bez ikakve dodatne naknade.

Misija i vizija

Misija IVKOM-a d.d. jest osigurati pouzdano, kvalitetno i trajno pružanje komunalnih usluga, čime se osiguravaju potrebni uvjeti života i rada na području djelovanja.

Vizija tvrtke: Stalnim razvojem, unapređenjem i širenjem komunalnog sustava IVKOM d.d. po uspješnosti poslovanja treba stati u red vodećih tvrtki okruženja u kojem djeluje. Razvojem i širenjem komunalnih usluga, te uključivanjem novih korisnika komunalni sustav ostvarivat će se godišnji rast od min. 2%. To možemo ostvariti načelom da sutra budemo uspješniji nego što smo danas, kao što smo danas uspješniji nego jučer.