Novosti

INFORMACIJA KORISNICIMA O PREDAJI SELEKTIRANOG I GLOMAZNOG OTPADA U IVKOM-U
4. studenog 2022. Komentari - 0
Korisnici domaćinstva ovdje dovoze selektirani otpad koji im se doma skupi mjesečno, a ne žele čekati termin redovnog odvoza. Takav otpad se preuzima bez ikakve dodatne naknade.
OBAVIJEST KORISNICIMA O PROMJENI CIJENE JAVNE USLUGE SAKUPLJANJA MIJEŠANOG KOMUNALNOG OTPADA OD 1. LIPNJA 2022. GODINE
20. svibnja 2022. Komentari - 0
Obavještavamo Vas kako od 1. lipnja 2022. godine dolazi do promjene cijene javne usluge. Promjena cijene javne usluge provodi se zbog obaveza koje su proizašle iz stupanja na snagu Zakona o gospodarenju otpadom (NN 84/2021) koji je stupio na snagu 31. srpnja.2021. godine kao i znatnog porasta troškova gospodarenja otpadom.
Stiglo novo teretno vozilo za odvoz krupnog i selektiranog otpada
14. travnja 2022. Komentari - 0
Nakon što je nedavno nabavio novi rovokopač – minibager namijenjen radu na užim prostorima (staze na grobljima, u parkovima i sl.), Ivkom d.d. Ivanec jučer je svoj vozni park obogatio još jednim novim vozilom.

Riječ je o teretnom vozilu namijenjenom prvenstveno za prikupljanje i odvoz selektiranog i glomaznog otpada.

Misija i vizija

Misija IVKOM-a d.d. jest osigurati pouzdano, kvalitetno i trajno pružanje komunalnih usluga, čime se osiguravaju potrebni uvjeti života i rada na području djelovanja.

Vizija tvrtke: Stalnim razvojem, unapređenjem i širenjem komunalnog sustava IVKOM d.d. po uspješnosti poslovanja treba stati u red vodećih tvrtki okruženja u kojem djeluje. Razvojem i širenjem komunalnih usluga, te uključivanjem novih korisnika komunalni sustav ostvarivat će se godišnji rast od min. 2%. To možemo ostvariti načelom da sutra budemo uspješniji nego što smo danas, kao što smo danas uspješniji nego jučer.