Novosti

Novo komunalno vozilo za prikupljanje komunalnog otpada
23. lipnja 2023. Komentari - 0
Poštovani,

želimo vas obavijestiti da je ovih dana tvrtki IVKOM d.d. Ivanec isporučeno novo komunalno vozilo za prikupljanje komunalnog otpada.

Isto je nabavljeno putem javne nabave preko UniCredit leasinga Croatia d.o.o. uz financiranje na tri godine, a otplaćivati će se vlastitim  sredstvima. Dobavljač vozila je tvrtka O-K-TEH d.o.o. Zagreb.
Reciklažno dvorište Ivanec
21. lipnja 2023. Komentari - 0
Dana 25.05 2023. je u industrijskom dvorišta Ivkoma d.d. Ivanec otvoreno novo reciklažno dvorište Grada  Ivanca . Uređeno je na površini od 5.200 m2 na kojoj je smješteno 49 otvorenih i zatvorenih komunalnih kontejnera, mobilnih ekoloških spremišta te eko- i press kontejnera namijenjenih odlaganju i neškodljivom zbrinjavanju svih vrsta neopasnog i posebnih vrsta otpada.
Novi traktor
22. svibnja 2023. Komentari - 0
U IVKOM d.d. ovih dana je stigao novi traktor koji će se koristiti za obavljanje komunalnih poslova održavanja javnih površina na području Grada Ivanca, a za koje smo dosad morali angažirati kooperante.
Nabavljene nove kosilice
15. ožujka 2023. Komentari - 0
U cilju modernizacije svog strojnog parka i poboljšanja kvalitete održavanja javnih zelenih površina Grada Ivanca, IVKOM d.d. nabavio je novi rider  marke Husqvarna  i kosilicu s okretom u mjestu marke Encore, koji će zamijeniti dotrajale i tehnički zastarjele kosilice  nabavljene prije desetak godina.

Fizičke osobe

SLANJE RAČUNA ZA USLUGU ZBRINJAVANJA OTPADA ELEKTRONIČKIM PUTEM

S ciljem  uvažavanja upita i zahtjeva naših korisnika IVKOM d.d. omogućit će svim zainteresiranim korisnicima dostavu mjesečnih računa za zbrinjavanje otpada elektroničkim putem na e-mail adresu.

Potpisom  i dostavom Suglasnosti za dostavu i prihvat računa elektorničkim putem ukida se slanje papirnatih računa te se aktivira slanje računa elektroničkom poštom u PDF formatu.

Račun se šalje elektroničkim putem na osobni zahtjev korisnika, a u papirnatom obliku se u slučaju potrebe može osobno zatražiti u sjedištu društva IVKOM d.d., Vladimira Nazora 96/b, Ivanec, od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.

Korisnik/podnositelj Suglasnosti obvezuje se obavijestiti IVKOM d.d. o svakoj promjeni elektroničke pošte te snosi svu štetu nastalu neuspjelim prihvatom PDF računa (neispravna adresa elektroničke pošte, prepunjen pretinac za ulaznu poštu, greška na strani primatelja i slično).

Potpisom Suglasnosti korisnik potvrđuje da je upoznat da se dostava računa smatra izvršenom upućivanjem elektroničke pošte od strane IVKOM d.d. na adresu elektroničke pošte korisnika, a trenutkom dostave računa smatra se trenutak njegova upućivanja od strane IVKOM-a d.d.

Ukoliko ste suglasni sa primanjem računa elektroničkim putem, molimo Vas na popunjavanje Suglasnosti za dostavu i prihvat računa elektroničkim putem.

 Suglasnost za dostavu i prihvat računa elektroničkim putem (word)

Popunjenu i potpisanu Suglasnost molimo dostaviti na adresu elektroničke pošte:

racuni-otpad@ivkom.hr