Novosti

Prodaje se cestovna čistilica i priljučci za čistilicu
25. lipnja 2024. Komentari - 0
Prodaje se cestovna čistilica i priljučci za čistilicu
Radno vrijeme 17.04.2024.
15. travnja 2024. Komentari - 0
Obavještavaju se korisnici usluge odvoza otpada da će se na dan 17.04.2024. odvoz vršiti prema važećem rasporedu i radnom vremenu.
Isto tako obavještavaju se korisnici usluge parkiranja, da 17.04.2024. naplate neće biti.
Prikupljanje ponuda za prodaju osnovnog sredstva
7. ožujka 2024. Komentari - 0
Traktor komunalni, kosilica mulčar, traktorska kosilica,
Prodaja komunalno vozilo, posipač soli, priključno vozilo, sječkara za biomasu
26. veljače 2024. Komentari - 0
Prikupljanje pisanih ponuda za prodaju osnovnog sredstva

Fizičke osobe

SLANJE RAČUNA ZA USLUGU ZBRINJAVANJA OTPADA ELEKTRONIČKIM PUTEM

S ciljem  uvažavanja upita i zahtjeva naših korisnika IVKOM d.d. omogućit će svim zainteresiranim korisnicima dostavu mjesečnih računa za zbrinjavanje otpada elektroničkim putem na e-mail adresu.

Potpisom  i dostavom Suglasnosti za dostavu i prihvat računa elektorničkim putem ukida se slanje papirnatih računa te se aktivira slanje računa elektroničkom poštom u PDF formatu.

Račun se šalje elektroničkim putem na osobni zahtjev korisnika, a u papirnatom obliku se u slučaju potrebe može osobno zatražiti u sjedištu društva IVKOM d.d., Vladimira Nazora 96/b, Ivanec, od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.

Korisnik/podnositelj Suglasnosti obvezuje se obavijestiti IVKOM d.d. o svakoj promjeni elektroničke pošte te snosi svu štetu nastalu neuspjelim prihvatom PDF računa (neispravna adresa elektroničke pošte, prepunjen pretinac za ulaznu poštu, greška na strani primatelja i slično).

Potpisom Suglasnosti korisnik potvrđuje da je upoznat da se dostava računa smatra izvršenom upućivanjem elektroničke pošte od strane IVKOM d.d. na adresu elektroničke pošte korisnika, a trenutkom dostave računa smatra se trenutak njegova upućivanja od strane IVKOM-a d.d.

Ukoliko ste suglasni sa primanjem računa elektroničkim putem, molimo Vas na popunjavanje Suglasnosti za dostavu i prihvat računa elektroničkim putem.

 Suglasnost za dostavu i prihvat računa elektroničkim putem (word)

Popunjenu i potpisanu Suglasnost molimo dostaviti na adresu elektroničke pošte:

racuni-otpad@ivkom.hr