V. Nazora 96b, Ivanec

Tel: +38542770550

Fax: +38542781307

Mob: +385992770550

Smještena je u centru Ivanca, u blizini autobusne stanice i srednje škole. Površina tržnice je 1450 m².

 

Broj štandova je 54, broj stolova za zelenu tržnicu 40.

 

U produžetku tržnice nalazi se veliko gradsko parkiralište, a u blizini mnoge trgovine.

 

Tržnica je bogato opskrbljuje sezonskim voćem, povrćem, a u toku IV-VI mjeseca i sadnicama cvijeća.

 

Radno vrijeme tržnice je od 7,00-15,00 sati.

 

Tržnica u Ivancu  je šaroliko mjesto s velikim izborom gdje su cijene podložne promjeni. Neki potrošači izbjegavaju tržnice i više vole kupovati u trgovačkim centrima, ali na tržnici se može naći puno bolja i garantirano domaća roba pa će svaki ljubitelj zdrave prehrane morati navratiti na tržnicu barem jednom u tjednu. Kvalitetne domaće namirnice su na tržnici tražene i opravdano nešto skuplje.

 

Cijene na tržnici ovise o nekim faktorima kao što su:

  • godišnje doba,
  • dan u tjednu,
  • doba dana,
  • cjenkanje.

 

Na tržnici možemo kupiti neki proizvod i ukoliko nismo zadovoljni kvalitetom idući puta upozoriti prodavača ili još bolje proizvođača. Tu je moguće izabrati „svoju piljaricu“. Također je bitno što su i savjeti besplatni. Posebno nam je to zanimljivo kod kupovine presadnica.

Pri obilasku tržnice teško je odoljeti mnoštvu sezonskih cvjetnica iz domaćeg uzgoja te presadnicama povrća. Svatko poželi uzgojiti nešto svoje pa makar i na prozoru ili balkonu.

 

Prodavači na tržnicama dijele se na one koji prodaju robu kupljenu na zelenoj tržnici i na one koji prodaju svoju vlastitu robu. Ivanečka tržnica oskudijeva robom s veletržnica, što je zapravo jako dobro za lokalnu zajednicu. Domaće povrće i voće ima bogatiji okus i uzgajaju se u prirodnim uvjetima.

 

Ukoliko marite za kvalitetu, a uz to želite i pomoći domaćim proizvođačima koji se nalaze u teškoj poziciji zbog jeftine inozemne konkurencije, onda ćete se orijentirati na domaće namirnice i posjetiti ivanečku tržnicu.

 

Opći uvjeti isporuke javne usluge tržnice na malo

Odluka o naknadama za usluge tržnice u Ivancu

 

 

 

Javite nam se

Povezana društva:

Copyright Ivkom d.d.